באפריקה הקדומה בני האדם היו ציידים או מלקטים וניזונו בעיקר מירקות בר (שורשים ועלים) בתוספת בשר דגים וביצים. הם גם ליקטו זרעי בר והשתמשו בשמן דקלים.  

בפעילות זו ילמדו הילדים על עקרונות הבסיס לתזונה באפריקה ויתנסו בהכנת מתכון מקומי.

בפעילות זו הילדים יכירו מגוון פירות הגדלים באפריקה ויש להם תפקיד חשוב במטבח המקומי ובתזונה של אנשי אפריקה.

בפעילויות זו תוצגנה מנות אופייניות לאזורים שונים באפריקה. המנות תוצגנה בעזרת תמונה ותיאור מילולי קצר.  הצבעים והמגוון של המנות, ואפילו השמות, מעוררים סקרנות ומלמדים על הווי החיים של אנשי אפריקה. 

מפרט לנגישות העמוד

האתר האפריקאי